VAD GÖR KVINT?

KVINT har som målsättning att kunna hjälpa till med allt du behöver för att ta ditt projekt från första tanke till sista detaljritning. Vi har erfaren expertkompetens inom landskap, mark och VA och vi har ett stort nätverk med externa experter som vi tar hjälp av vid behov.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om vad vi erbjuder eller för att få en offert.

LANDSKAPSARKITEKTUR

Vi tror att god gestaltning med väl genomtänkta lösningar är en förutsättning för att skapa bra projekt.

MARK & ANLÄGGNING

Med bred teknisk kompetens kan vi ta ditt anläggningsprojekt från idé till resultat. Vi jobbar med allt från stora deponier till ställverk, massbalansering och byggnadsprojekt.

VATTEN & AVLOPP

En effektiv hantering av vatten och avlopp skapar förutsättningar för en hållbar värld. Vi hjälper er med lösningarna.

TJÄNSTER

Vårt arbete är mångfacetterat, här kan du se du några av de tjänster vi erbjuder.
Hör gärna av dig med dina önskemål!

Gestaltning

Form och funktion i symbios är alltid vår prioritet.

Projektering

Vi tar dina idéer från tanke till detaljlösning.

Utredningar

Är förutsättningarna oklara? Vi hjälper till att definiera dem.

Inventering

Vi hjälper er med platsbesök och dokumentation.

Mängdning

Rätt mängd byggmaterial hjälper till vid inköp och ekonomiska kalkyler.

Workshops

Gemensamma övningar hjälper till att förankra beslut och hitta rätt lösningar.

Besiktning

Vi kontrollerar slutresultat mot beställarens kravställning.

Beskrivningar

Kravställningar i text enligt branschnormer säkerställer att vedertagna byggsätt används.

Visualisering

Digitala modeller kan visa projekten i tidiga skeden och hjälpa till att öka förståelsen för hur slutresultatet ska bli.

Uppdragsledning & samordning

Vi är vana att styra och organisera arbetsgrupper inom flera discipliner.

VAD KOSTAR DET?

Att bygga i utemiljön är ofta kostsamt och vår ambition är att minimera byggkostnaderna genom ett väl genomtänkt förslag med kostnadseffektiva lösningar från början. Några timmar eller dagar vid ritbordet kan ibland spara hundratusentals kronor eller mer i byggskedet. Räkna med ett antal procent av byggkostnaden i konsultkostnad, ju större projekt desto mindre andel. Vi för såklart alltid en dialog inför ditt specifika projekt för att minimera överraskningarna när vi väl startat.

VILLATRÄDGÅRDAR & MINDRE PROJEKT

De flesta projekt går i faser, därför erbjuder vi fasta priser för olika delar i normalstora trädgårdsprojekt. Dessa kan köpas separat eller tillsammans och kan såklart ändras under projektets gång. Varför inte testa på en enkel konsultation och se vart det leder innan ni bestämmer er för att gå vidare?

Informationsmöte

Ett första introduktionsmöte via länk eller på vårt kontor är alltid gratis. Vi går igenom era önskemål, designprocessen och kostnader. Passa gärna på att visa hur er utemiljö ser ut idag.

PRIS: KOSTNADSFRITT

Konsultation

Under ett platsmöte eller via länk går vi igenom er utemiljö tillsammans. Under mötet har ni chans att ställa alla era frågor och få tips på utformning och lösningar. Vi sätter oss också ner och gör en skiss på hur man skulle kunna utforma er utemiljö, som ni får ta över direkt efter mötet. Det hela brukar ta 2-4 timmar. För att arbeta effektivt krävs en skalenlig planritning på er befintliga utemiljö. Vi kan hjälpa er med anvisningar för inmätning.

PRIS: 4.000:- INKL. MOMS

Handritad förslagsritning

Med den första skissen som grund går vi vidare och gör en mer noggrann uppritning för hand. Denna är skalenlig och är betydligt mer detaljerad än den första skiss vi gjort. För att ni ska känna er trygga med resultatet ingår 2 revisioner.

PRIS: 17.000:- INKL. MOMS

Växtförslag

Utifrån trädgårdens förutsättningar och era önskemål tar vi fram en lista med växtförslag för er trädgård.

PRIS: 4.000:- INKL. MOMS

Bygghandlingar, 3D-modeller & visualiseringar

Vi kan givetvis ta fram kompletta bygghandlingar, 3D-visualiseringar och förfrågningsunderlag för ert projekt. Omfattningen anpassas efter era önskemål och behov.

PRIS: OFFERERAS

Löpande arbete

Löpande arbete utöver det avtalade faktureras per påbörjad timme. Vi kan givetvis också komma överens om fasta priser för tillkommande delar.

PRIS: 1.100:- / TIM INKL. MOMS

STÖRRE PROJEKT

När kraven blir mer omfattande ökar också vår insats. Dessa projekt utförs alltid mot projektspecifik budget. Kom gärna med er förfrågan så gör vi vårt bästa för att erbjuda en attraktiv offert!

VI ÄLSKAR ATT SAMARBETA

Vi försöker vara bäst på det vi gör men ibland räcker vi ändå inte till. Då har vi etablerade samarbeten med konsulter i de flesta branscher. Vi tar gärna rollen som generalkonsult om du bara vill ha en motpart men vi jobbar också ofta i parallella team. Vi hjälper dig som kund att skapa det bästa teamet för just ditt projekt. Några av våra samarbetspartners hittar du nedan.

Husarkitektur

Husarkitektur

Miljö

Konstruktion

Geoteknik

Byggadministration

Trafikplanering

VILL DU VETA MER?

Vi svarar på alla era frågor inom landskap, VA och mark. Har vi inte själva rätt kompetens hjälper vi gärna till med att leda er rätt. Inga frågor är för små eller för stora, så tveka inte att höra av dig!

KONTAKTA OSS