Hör av dig!

Hör av dig och berätta om ditt projekt och dina idéer. Vi tror på en personlig kontakt där du och din organisation har en tät kontakt med oss på KVINT. Ett lyckat projekt är alltid ett resultat av ett bra samarbete mellan dig som kund och oss som leverantör.

VILKA ÄR VI?

Landskapsarkitektur med grund i omtanke och erfarenhet

Anders startade KVINT 2021 efter nästan ett decennium på en av Sveriges största arkitektfirmor. Med erfarenhet av allt från stora infrastrukturprojekt till offentliga torg och privata villaträdgårdar har Anders en bred kompetens och ser variationen som ett av de stora nöjena i arbetet.

Anders Blomberg, KVINT

Anders Blomberg

Landskapsarkitekt LAR/MSA | VD

Expertis inom vatten och mark

Mikael är en driven mark- och VA-ingenjör med lång erfarenhet i branschen. Han axlar gärna rollen som uppdragsledare men lika ofta gör han insatser som projektör eller utredare.

Mikael Nordh, KVINT

Mikael Nordh

Uppdragsledare och projektör, mark & VA

Bryggan mellan arkitekturen och ingenjörsvetenskapen

Karin arbetar främst med VA-frågor och jobbar lika gärna med att projektera ritningar som att skriva AMA-texter eller samordna ledningssystem. Karin är utbildad landskapsingenjör vid SLU/Alnarp och har därmed också en grön kompetens som gör att hon väver samman ingenjörskonsten med arkitekturen.

Karin Johansson, KVINT

Karin Johansson

Landskapsingenjör & VA-projektör

KONTAKT

Fyll i din e-postadress eller ditt telefonnummer så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Du kan också skicka e-post eller ringa 0725 - 34 40 05.